mariajasmine

Alla inlägg under november 2011

Av Jasmine Andersson - 21 november 2011 21:53

Cha bloggen. Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg här. Idag har jag iaf. varit ledig från jobbet så då passade jag på att ha en städ och tvättdag, hur tråkigt det än låter, men det måste ju också göras ibland. Tänkte gå och handla tidigare idag också, men var så sent då jag hade tvättat klart, så får ta det imorgon istället. Har nyss sett lite på tv, tittade på "Pengarna på bordet" och där var det 2 stycken från Jokkmokk med och tävlade, kul att det är med nån på tv som man känner igen. :D Nu sitter jag här vid datorn och chillar bara, ska ta och koka lite te snart hade jag tänkt och bara mysa mig ner i soffan och ta det lugnt.


Ha en fortsatt trevlig kväll.. Hörs snart igen. :)


Puss & Kram / Jasmine

Av Jasmine Andersson - 19 november 2011 00:37

Godkväll. Jag kom på att jag kan visa hur leopard skalet blev till min mobil som ja beställde, det blev skitsnyggt när jag stoppade på det. Har ju inte visat hur det blev. Så nu har jag tagit bilder via camen på min datorn så tänkte lägga upp bilderna här och visa så får ni se hur snyggt det blev. Love it<3
Sov så gott nu allihopa. Hörs snart igen. Godnatt :)


         


Puss & kram / Jasmine   

Av Jasmine Andersson - 18 november 2011 20:51


  

     


Heey alla glada. :) Tidigare idag har jag jobbat till kl. 12.00 sen åkte jag och handlade lite mat, fick skjuss av pappa för han skulle iväg och handla lite också. Sen åkte jag hem och la mig för att vila litegrann sov i ngr timmar, det var sklönt. Har varit jättetrött eftersom jag har jobbat långa dagar hela veckan och har slutat 21.15 varannan dag o sen börjat kl. 7.00 nästa dag. Jag har också ganska svårt att varva ner på kvällen då jag har jobbat till efter nio, så då brukar jag inte somna tidigt, vilket resulterar till att man inte får så mycket sömn dom nätterna, därför jag har varit lite trött idag.


Sen när jag vaknade till liv igen så började jag att laga lite mat, det blev tacos till middag. Det var gott, jag som älskar tacos. :D Hehe.. Nu sitter jag framför tv:n med tända ljus och tittar på idol, fredagsmys på hög nivå :) Shit vad Moa sjöng Fields of gold bra, fick rysningar i hela kroppen, älskar den låten sen tidigare då Eva Cassidy sjunger den<3 Alla som är kvar nu är bra och man vill att ingen åker ut ur idol i slutändan, jag vill att alla som är kvar ska vinna, men det går ju inte.


Nåja.. Till något annat nu, jag har bestämt mig för att inte festa denna helg heller. Behöver lite vila från det nu. Har varit så mycket party den senaste tiden. Så vill ha några helgers vila emellanåt. Dessutom kanske de blir fest igen redan nästa helg för då skulle det vara något speciellt ute, så då får jag se om jag vill gå ut eller inte, är ju en hel vecka kvar dit ju så jag hinner bestämma mig hur jag ska göra. Bilden på mig och Nadja som jag har lagt ut i detta inlägg är en bild som vi tog för nån vecka sen då det var Glow in the dark party.


Nu ska jag iaf. fortsätta att mysa framför tv:n..

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll allihopa :) Festa lugnt nu, ni som festar :p Så hörs vi snart igen.


Puss & Kram / Jasmine    

Av Jasmine Andersson - 17 november 2011 23:43

  


Nu ska jag titta lite på Elsas värld, en jättebra serie enligt mig. :) Hur uppkom denna serie egentligen då? Jo, Sofi Fahrman har skrivit en bok om en tjej som heter Elsa Gustavsson som kommer från Borås och som vill förändra sitt liv, så hon bestämmer sig för att flytta till Stockholm och hon säger att hon vill erövra staden med sin blogg Elsas värld. I den bloggen får man då följa hennes nya liv inne i Stockholm city. Serien startade på tv3 play den 3 november och den kommer att visas i en hel del avsnitt under några månader här framöver.


Det var allt för mig just nu, ha en fortsatt trevlig torsdagskväll allihopa, Godnatt... :)


Puss & Kram / Jasmine

Av Jasmine Andersson - 17 november 2011 23:00

Chacha bloggen, dålig uppdatering nu igen, I know... Har varit mkt jobb och annat så har bara inte hunnit skriva nått. Men nu sitter jag här och tänkte skriva ner några rader. Nu när jag tänker efter så har Jag aldrig tidigare lagt ut bilder på nån av mina tidigare pojkvänner här på bloggen. Jag har 2 fina bilder på mig och mitt senaste ex. Robin som jag tänkte lägga ut. Vi var tillsammans i 8 månader och det har nu gått snart 2 år sen vi tog det sista farvälet av varandra och gick åt varsitt håll här i livet. I början trodde jag att vi skulle bestå som vänner, men så blev det inte i slutändan. Vi har inte hört av varandra sen det tog slut mellan oss och det känns faktiskt bra, man får leva med dom minnerna som man har tillsammans och gå vidare här i livet om man inte kan bestå som vänner. Han har en ny tjej nu och jag är glad för deras skull, dom verkar jättekära och de är kul. :)


Varför det tog slut mellan mig och han egentligen är då för att vi var väldigt olika varandra som personer. Jag var mer den spralliga tjejen som ville hitta på saker då vi var med varandra, ville träffa nya människor och hitta nya vänner, gå ut och festa ett gäng ibland, shoppa, titta på bio tillsammans med vänner som jag hade fått i mitt liv under den tiden jag och han var tillsammans och bara träffas och umgås och ha det roligt allihopa liksom. Jag är en öppen person så när vi nån gång var på fest kring Umeå trakterna där han var ifrån så tog jag kontakt med en massa människor, skojjade, pratade, fick bra band till flera personer som jag än idag är vänner med. Medans Robin då satt mest tyst och ensam i ett hörn och inte alls såg ut att trivas eller ha det roligt på festen.


Vi var så olika varandra man kan bli på det sättet. Han ville mer sitta hemma och titta på tv varje kväll medans kompisar ringde och sa att vi skulle komma ut och festa med dom eller gå och titta på bio tillsammans eller gå på stan och ta en fika elr äta god middag ute på restaurang osv. Ja ni fattar, det funkar inte i längden, visst vill jag vara hemma och mysa tillsammans med min pojkvän men inte varje kväll 2 veckor i sträck, nån kväll kan man umgås allihopa med olika vänner och ha det skojj liksom eller att jag är med mina vänner ibland och han med sina.


Visst vi har gjort roliga saker tillsammans och skapat minnen tillsammans som alla gör som är ett par. Men man kan inte stanna och vara med varandra bara för att man hittar på roliga saker ibland, man måste trivas tillsammans och även kunna matcha varandra i allt annat runt omkring också. Gnistan och glöden tog som slut från min sida när jag tyckte att han blev en mer tråkig person.


Så därför funkade det inte mellan oss, vi var för olika varandra i mkt helt enkelt. Jag behöver mer en kille som är framåt och tar för sig lite saker och som har samma humor som mig kan vara social och hitta på roliga saker tillsammans med mig. Men hur som helst jag har kommit över han nu och han är ingen jag vill gå tillbaka till igen. Det tog slut pga lite andra orsaker också, men behöver inte gå in på mer detaljer än så. Nu vill jag bara hitta en ny kille som kan älska mig för den jag är och som är mer lik mig i sättet osv.


Lägger in en bild på mig och mitt ex. iaf. 2 bilder som jag tycker är fina.
Men som sagt nu blickar jag framåt och som man brukar säga:
The life, the past and the future...


Ha det gött nu allihopa, vi hörs snart igen :)


  


Puss & Kram / Jasmine    

Av Jasmine Andersson - 15 november 2011 12:15

Hej allihopa. Igår friskanmälde jag mig igen så idag ska jag jobba kl 13.15-21.15 idag. Iaf. på min lediga dag igår så sov jag ut ganska länge, vilket var skönt och väldigt behövligt. Sen skulle jag tvätta egentligen men blev inte det så får boka en ny tvättid idag. Jo mitt mobilskal som jag hade beställt innan helgen kom igår och gud vad glad jag blev när jag öppnade paketet och såg hur snyggt det var. :D Blev supernöjd med det. :)


Senare på eftermidddagen gick iaf. jag och min bror till affären för att handla lite mat. När vi var på affären så ringde mamma till mig för att fråga om vi ville komma och äta middag hemma hos dom så då åkte vi ner till dom och åt middag och var där i några timmar. Var så längesen jag var och hälsade på dom så det var roligt och så är det alltid lika kul att träffa hundarna också, dom är så söta :)


Då jag kom hem igen så satt jag jag i soffan och tittade lite på tv och tog de bara lugnt och sen hörde Maria av sig så då gick jag till henne och satt där en stund och drack lite te och surrade lite. När jag kom hem igen så pratade jag med Andreas ;) Haha ja vi hade det roligt igår kväll, vi är ungefär likadana och har samma humor så vi satt och svammlade gode mkt. Men kul hade vi :D


Nu ska jag iaf. strax bege mig till jobbet så det här var allt jag hade att berätta nu, inte så mycket kanske men kommer ju mer uppdateringar en annan dag.


Ha det bra så länge, så hörs vi snart igen.


Puss & Kram / Jasmine 

Av Jasmine Andersson - 13 november 2011 20:27

    


Godkväll alla kära läsare jag tänkte börja med att berätta vad som hände igår. Jag tog det mest lugnt hela dagen eftersom jag inte har varit så pigg. Men nu börjar jag känna mig bättre i kroppen och piggare i övrigt, skönt :) Men iaf. så gick jag och Maria till samernas igår kväll för att ha en filmkväll med dom som var där. Nästan alla som bor där hade åkt till Gällivare på fest men David och Sebbe såg iaf. film med oss. Det var mysigt och jag var där ganska länge, när jag kom hem igen så var kl. 03.30 så då blev det sängen.


Idag har det ju varit farsdag och jag vill bara säga grattis på farsdag älskade pappa<3 Hela familjen kom hit för att fika lite tårta och så drack vi te & kaffe och satt o pratade ganska länge. Sen har jag också fått hjälp av pappa med att sätta upp lamporna i hallen och koppla ihop dom så nu är det fint och lyser jättemysigt där inne. :D Sen har han även hjälpt mig att koppla lite andra saker så jag kan ha min ljusbelysning i hallen utan att snubbla över kablar, det blev jättebra nu när det är färdigt :) Sen ska jag även stoppa upp ett fint träd med en massa blommor som lyser mysigt på ena väggen i hallen så när allt är klart kommer det att bli jättefint och mysigt.


Sen behöver jag även hjälp med att få upp hyllan under fönstret på toaletten för den satt inte fast så bra sen jag hade stoppat upp den och sen så är det ju maskroslampan också som jag har över sängen som behövs kopplas in, så det får han komma och hjälpa mig med nån dag. 


Tur att jag har en snäll och duktig pappa som hjälper mig med saker när jag inte själv fixar att få dit det där det ska vara. Jag får gå och köpa nånting till han i veckan som tack för hjälpen för allting. <3


Nu ska jag bara mysa och ta det lugnt framför tv:n.

Så ni får ha en fortsatt trevlig söndagskväll nu så hörs vi snart igen. :)


Puss & Kram / Jasmine 

Av Jasmine Andersson - 11 november 2011 23:54

Cha cha bloggen. Nu har jag lite fredagsmys i min lägenhet. Har tänt en massa ljus och äter lite gott och bara myser framför tv:n. Det är behövligt när jag inte har varit så pigg idag. Var tidigare ikväll förbi en kompis och fick mig ett vinglas av henne. Haha det var nog det största vinglaset jag har sett tror jag. Kände att det gick upp lite i huvudet och man blev lite smålullig. :p Hon skulle iaf. ut på krogen men jag vill stanna hemma och ta det lugnt eftersom jag inte mår 100% bra och jag har ändå varit ute varje fredag 6 helger i rad nu eller nått sånt, så behöver lite vila nu från festandet. Och ikväll tyckte jag att det ändå inte var nått speciellt ute så.


Tidigare idag var jag iaf. till arbetsförmedlingen och lämnade in ett papper, sen åkte jag och mamma för att handla lite, jag behövde bland annat handla lite mat till mig åde. Innan jag skulle och handla så hade jag också fått ett sms om att mitt paket med kläder hade kommit som jag beställde tidigare i veckan, gissa om jag blev glad :D Alltid lika roligt att få paket. Hehe. Allt som jag hade beställt var jättefint och jag blev supernöjd med allting :D På ena bilden ser ni att jag har på mig dom nya benvarmarna, dom är jättefina och hur sköna som helst, riktigt mysigt att ha på sig dom en fredagkväll som denna.


Aja nu ska jag fortsätta att bara mysa framför tv:n och här vid datorn så hörs vi snart igen.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och sup inte skallen av er bara ni som festar ikväll. Haha ;)


Ha det så gött nu.


     


Puss & Kram / Jasmine

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards