mariajasmine

Alla inlägg under september 2011

Av Jasmine Andersson - 20 september 2011 20:34

           


Uppdaterade ingeting igår, men var på gym1 med en kompis, och det var riktigt roligt att träna igår, var många hetingar där som spännde musklerna, och såklart spanar man när man får chansen. ;) Hehe.. Man blev mer uppmuntrad till att träna kan jag säga. Min kompis tyckte säkert att jag var lite galen, haha knäppis som jag är. :p


Idag har jag iaf. tagit bort alla sommarblommor vid ingången till lägenheten, Vill sätta några andra växter nu, mera höst/vinter växter som ex ljung, det blir nog fint, har lite ideèr om hur jag vill göra. Sen har jag städat och fixat lite i lägenheten också, har varit i förrådet och letat fram alla mina höst/vinter jackor, skor och accesoarer.  


Senare under dagen har jag även varit förbi en skobutik som finns här jag bor, hittade ett par skitsnygga skor med nitar, har sånna sen tidigare men dem börjar bli nötta och slitna eftersom jag har gått i dem i några år nu så ville ha nya. Men såklart så fanns det bara 1 storlek kvar och jag brukar i vanliga fall ha storlek 38 och dem var storlek 39, provade dem men dem var för stora. Frågade även om dem skulle ta hem vinterskor som Uggs för vill ha nya sånna. Dem skulle ta hem sånna om dem hittade dem någonstans, för jag var inte den enda som hade frågat om sånna skor tydligen. :)


Ska ju till Luleå om 1 vecka och har hittat ett par jättesnygga uggs där på skopunkten men dem är beiga, vill ha svarta också. Så får hoppas jag hittar svarta någonstans också, annars får jag beställa hem sånna. :)


Sen har jag beställt hem 3 st hårfärger från nätet, samma färg som jag har nu. Färgen heter (cyber purple) och jag är jättenöjd med den färgen. Brukar även färga lite svart ibland, så har lila slingor i håret kan man säga.



Nu sitter jag framför tv:n med lite tända ljus och myser och ska snart dricka en kopp te samtidigt som jag tittar på idol.

Puss & Kram / Jasmine 

Av Jasmine Andersson - 20 september 2011 14:55

Det här är en låt som jag lyssnar på hela tiden nu. Love it. :)




Av Jasmine Andersson - 17 september 2011 19:24

   


Cha cha bloggen. Igår jobbade jag till kl. 16.00, efter jobbet skulle jag egentligen gå till gym1 med en kompis och träna lite men det orkade jag inte, för hade varit en tung dag på jobbet. Hur som helst efter jobbet gick jag förbi affären för att handla lite mat, köpte lite ingredienser till en pizza, för Maria ville att vi skulle äta middag tillsammans, men det var hon som lagade den.


När jag hade hunnit vara hemma en stund efter jobbet ringde min pappa och frågade om jag ville följa med på crusing, alla som ägde en veteranbil skulle samlas i parken och sen ragga runt samhället i ngr timmar. Så jag hängde med, det var jätteroligt, blev bara fler och fler bilar som kom ut och raggade tillslut. :) Kul. Hihi... Efter en lååång och rolig ragg gick jag till Maria för då var maten klar och så åt vi tillsammans och drack lite vin.


Senare på kvällen så åkte vi en till sväng med pappas mustang. Det var nice :D Älskar att åka i den bilen. Den är så himla nice. Sen när dem flesta drog hem så gjorde vi det med, men då fick vi för oss att ta en promenad för att kolla läget på byn så vi gick till parken, satte oss ner och pratade och hade det allmänt trevligt och mysgigt. Sen var jag tvungen att börja dra mig hemåt eftersom jag skulle upp och jobba idag med mellan kl. 7.00-15.30.


Anyway nu har jag iaf. just ätit middag och nu chillar jag bara. Är lite trött, seg och frusen, så blir en lugn kväll, blir kanske att träffa nån kompis och bara sitta och prata & så.. Nu har jag berättat lite om allt som har hänt. Nu ska jag bara mysa lite framför tv:n.


Thinking of you every day, and you know it sweetheart<3


Hörs en annan dag. Love / Jasmine

Av Jasmine Andersson - 14 september 2011 21:44

           


Sitter framför tv:n och har det lite mysigt, vrf vattnet är så blått är för att jag har stoppat i lite badolja med lavenderdoft :)
 


Idag har jag varit på gym1 för första gången på väldigt länge, har haft uppehåll i sommar, men nu när det börjar gå åt den kallare tiden igen och är höst så är det skönt att börja träna igen. :) Efter träningen satt jag en liten stund i en massagestol, det var skönt, sen gick jag hem, och idag har jag bara haft en sån där chill dag, en som sagt "ta hand om mig själv dag" Så just nu har jag fötterna i ett fotbad och en tekopp i handen och lite tända ljus.


Sitter och tittar på tv, tittar både på Efterlyst på tv3 och på Svenska miljonärer på kanal 5 där bloggerskan Foki är med :) Hon bor ju Bangkok nu, men har sin familj kvar här i Sverige, dem bor ju i samma kommun som jag gör. Så det är roligt att följa henne på tv nu och se hur allt går för henne i det rika & flotta livet :D Hehe..
Ja just de imorgon ska jag jobba också från kl. 13.45-20.30

Ja det var väl allt jag har att säga nu.


Saknar min baby väldigt mkt också, som jag brukar säga: A-one the one and only. Hihi :) Han förstår vad jag menar. ;)


See ya soon. Pussheey / Jasmine

Av Jasmine Andersson - 14 september 2011 21:36

Längtar tillbaka till Stockholm då jag och Maria var där i Augusti.


Av Jasmine Andersson - 14 september 2011 20:54

    


Det handlar om värme. Det handlar om fingertoppar och om händer som vill bo i varandra, om att springa skrattande genom ösregn, att göra fruktsallad och fläta ord och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon.


Det handlar om tankeläsning och om smulpaj och bubbelskum, om att gå i mörker och titta på stjärnor, att inte behöva blunda för att våga få plats och att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns.


Det handlar om ögonskimmer och om glitter och såpbubblor, om att ligga stilla och lyssna till varandras hjärtslag, att tala samma språk och samma tystnad och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar.


Det handlar om tvåsamhet som inte river sönder och om att minnas hur man andas, om varmfamnar och enkelhet, att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans och att veta att &-tecknet mellan du och jag egentligen är ett bindestreck.

Av Jasmine Andersson - 12 september 2011 02:13

    


Idag har jag haft en tvättdag, hade mkt tvätt så det var behövligt. Senare på kvällen var jag förbi Maria och blev bjuden på lite fika, hon bjöd på te, ost och kex. Haha hon som skrivit texten på osten, gullig vän man har. :) Hörs en annan dag... Haha det här blev ett kortare inlägg, men tänkte iaf. berätta att jag lever :)
Puss & Kram / Jasmine

Av Jasmine Andersson - 10 september 2011 22:22

  

Jag tänkte lägga upp en bild på min tatuering, nog för att den redan syns på min header men vill ändå lägga upp den i ett inlägg också. :) See ya later. xoxo / Jasmine

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards