mariajasmine

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Jasmine Andersson - 25 september 2011 20:05

          




Varje litet steg jag tar, får mig att tänka på dom dar. När du fanns här hos mig, och jag betydde nått för dig. Du sa " mitt hjärta här du får " och du läkte mina sår. Men du är inte längre kvar och jag står här utan svar.


Vart försvann kärleken vi bar på, den kan inte bara försvinna så. Du gick, du föll i striden, jag undrar löser det sig med tiden.


Jag är stark men orkar jag det här, jag faller snart i bitar, jag är kär. Kommer jag hitta nån för mig eller har jag fastnat där för dig. Ska jag tro på alla att det blir bra, för det var exakt vad du också sa. Här står jag ensam kvar, med en massa frågor som jag har.


Vart försvann den kärleken vi bar på, den kan inte bara försvinna så. Du gick, du föll i striden, jag undrar löser det sig med tiden.


Kärleken från dig till mig var alltid stark, jag var seriös och stod på stadig mark. Jag menade vart enda ord jag sa till dig, men nu har jag bara underbara minnen kvar av dig.


Dom minnerna bevarar jag fastän dom ger lite smärta men du var allt jag ville ha, du var hela mitt hjärta<3

Av Jasmine Andersson - 25 september 2011 19:43

Gillar den här låten, den är bra :)


Av Jasmine Andersson - 25 september 2011 16:13

Hej bloggen uppdaterade inget igår, men sov ganska länge och sen bestod dagen mest av bakning och matlagning... Skulle bjuda mamma och pappa på middag, så började att göra en egengjord hallon och smultronpaj som skulle var efterrätten, (Lyckades få ihop lite smultron sen sommaren ändå från min smultronbuske) :) Sen gjorde jag en fläskotlettgryta med sambaloelek, creme fraiche, grädde och soya, detta serverade jag då med potatisgratäng, en god sallad, vitlöksbröd och ett glas rött vin. :) Dom var här ganska länge till typ nio på kvällen, vi pratade om lite grejjer som jag ville ha från Ikea, för min mamma ska dit i slutet av oktober, men jag är inte hemma då, är då jag är i södra sverige så hon ska köpa lite saker till mig som jag vill ha därifrån.. :) Sen när dom iaf. hade åkt hem så tittade jag lite på tv.


Senare kring klockan tio gick jag förbi Maria och hälsade på en lite stund, nu är jag hemma igen och bara tar de lugnt, ska sova snart hade jag tänkt också...

Hörs en annan dag :)

Puss & Kram / Jasmine

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards