mariajasmine

Alla inlägg den 14 september 2011

Av Jasmine Andersson - 14 september 2011 21:44

           


Sitter framför tv:n och har det lite mysigt, vrf vattnet är så blått är för att jag har stoppat i lite badolja med lavenderdoft :)
 


Idag har jag varit på gym1 för första gången på väldigt länge, har haft uppehåll i sommar, men nu när det börjar gå åt den kallare tiden igen och är höst så är det skönt att börja träna igen. :) Efter träningen satt jag en liten stund i en massagestol, det var skönt, sen gick jag hem, och idag har jag bara haft en sån där chill dag, en som sagt "ta hand om mig själv dag" Så just nu har jag fötterna i ett fotbad och en tekopp i handen och lite tända ljus.


Sitter och tittar på tv, tittar både på Efterlyst på tv3 och på Svenska miljonärer på kanal 5 där bloggerskan Foki är med :) Hon bor ju Bangkok nu, men har sin familj kvar här i Sverige, dem bor ju i samma kommun som jag gör. Så det är roligt att följa henne på tv nu och se hur allt går för henne i det rika & flotta livet :D Hehe..
Ja just de imorgon ska jag jobba också från kl. 13.45-20.30

Ja det var väl allt jag har att säga nu.


Saknar min baby väldigt mkt också, som jag brukar säga: A-one the one and only. Hihi :) Han förstår vad jag menar. ;)


See ya soon. Pussheey / Jasmine

Av Jasmine Andersson - 14 september 2011 21:36

Längtar tillbaka till Stockholm då jag och Maria var där i Augusti.


Av Jasmine Andersson - 14 september 2011 20:54

    


Det handlar om värme. Det handlar om fingertoppar och om händer som vill bo i varandra, om att springa skrattande genom ösregn, att göra fruktsallad och fläta ord och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon.


Det handlar om tankeläsning och om smulpaj och bubbelskum, om att gå i mörker och titta på stjärnor, att inte behöva blunda för att våga få plats och att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns.


Det handlar om ögonskimmer och om glitter och såpbubblor, om att ligga stilla och lyssna till varandras hjärtslag, att tala samma språk och samma tystnad och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar.


Det handlar om tvåsamhet som inte river sönder och om att minnas hur man andas, om varmfamnar och enkelhet, att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans och att veta att &-tecknet mellan du och jag egentligen är ett bindestreck.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards