mariajasmine

Alla inlägg den 16 februari 2012

Av Jasmine Andersson - 16 februari 2012 18:44

Heey. :) Idag har jag varit ledig och det har varit riktigt skönt faktiskt, sov ut på morgonen och sen kom mamma förbi mig och hon skulle åka och handla lite på affären så jag passade på att hänga med för jag behövde också handla lite. Väl inne på affären såg vi jättefina orkideer och mamma sa att hon hade tänkt köpa en orkidee till mig länge men det har inte blivit av så nu ville hon göra de så jag valde en som jag ville ha och jag är jättenöjd med den, den är riktigt fin och det är alltid fint med lite färg i lägenheten. :) Tack världens bästa mamma för den fina blomman. <3


Senare idag så har jag även städat och fixat lite i lägenheten, tagit undan lite prydnads saker som jag har haft framme länge och bytt plats på lite saker. Nu ikväll har jag även beställt hårfärg till mig och mamma för har slut hårfärg nu och beställde såklart från samma sida som jag brukar beställa ifrån, älskar verkligen den sidan, finns så mycket fina saker där och stort utbud av bland annat smink, hårvårdsprodukter och parfymer osv. Såg att det var extrapris på en mascara just nu som heter Tiara så jag beställde en sån för att testa och se om den verkar vara bra. Den har fått mycket bra omdömmen när jag började läsa om den så tror att den är bra. :) Visar den på bild sen då jag har fått hem den.


Nu tar jag det mest lugnt och tittar lite på tv. Ska strax titta på det senaste avsnittet av Elsas värld på tv3 play. Och lite senare ikväll kommer Maria förbi för att vi ska betala båtresan som blir av snart. Som jag läääängtar. ;) Här kommer det en bild som pryder den vackra orkideen.


  


Dom rosa ljuslyktorna köpte jag igår också, tyckte dom var snygga och dom passar ju bra ihop med blomman.

Ja det var allt för mig just nu, ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi snart igen. :)


  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards