mariajasmine

Alla inlägg den 3 september 2013

Av Jasmine Andersson - 3 september 2013 13:45

Ja dom här lamporna har jag hållit på mycket med. :p Först köpte jag bara 1 lampfot eftersom det var den enda och sista som fanns kvar på affären och jag ville just ha den, så då lovade dom som jobbar där att beställa en likadan fot till mig men dom visste inte hur länge det skulle ta innan den kunde levereras. Så för att kunna ha framme båda lamporna samtidigt i lägenheten fick jag låna en annan lampfot av en kompis tillsvidare. Det tog flera månader och jag hörde av mig men dom visste inte ännu när den skulle komma, jag började titta själv på internet och var nära att beställa en lampfot från nån sida men jag gjorde inte de.


Efter att ha väntat i 6 månader så hör dom äntligen av sig och säger att foten har kommit så i fredags var jag förbi för att hämta den men när jag kom dit så såg jag att det var ju inte samma färg på den foten som jag hade hemma. Den jag hade hemma var mer grå och den som fanns på affären var vit men dom sa att den hette grå när dom beställde den, nåja dom var snäll och sa att jag fick låna hem 2 stycken av dom där fötterna och prova under helgen för att se om jag tyckte att dom passade till mina lampskärmar.


Jag var lite orolig och tänkte att det kanske blir för mycket vitt med dom vita lampskärmarna till den ljusa foten men när jag provade dom så såg det jättefint och bra ut. Så jag bestämde mig för att behålla dom så tidigare idag for jag till affären och lämnade tillbaka den gamla lampfoten och fick betala för den ena foten eftersom en bara var betald hitills, ja det tog sin tid att få lamporna att bli kompletta men nu är jag supernöjd med dom.


Sen hade jag även kvar av det silvriga bandet som jag köpte för längesen på lapplådan så därför bestämde jag mig för att göra om skärmen lite mer nu när det var vita lampfötter så att själva lampan inte skulle kännas för vit så jag limmade fast silverbandet högst upp på båda lampskärmarna så att det blev likadant som på den nedre kanten, man kan säga att jag ramade in lamporna litegrann och det tyckte jag blev supersnyggt. :) Nu ska jag inte göra om dom nå mera, nu är jag supernöjd med det slutgiltiga resultatet. :)


    


  

Av Jasmine Andersson - 3 september 2013 13:30

Första bilden föreställer en nyckelpiga, de är ett fint brosch som jag har och som jag bara tänkte visa här i bloggen. Jo från de ena till de andra mina föräldrar har ju nyss varit i Portugal så jag fick en liten present av dom därifrån, det var dom fina grå/silvriga örhängerna från Bijou Birgitte som ni ser på den andra bilden.


Och förra veckan så åkte jag, Maria och hennes syster till Gällivare där vi hade ett speciellt ärende men vi hann med att shoppa litegrann också på bland annat Dollarstore & Jysk. Jag gillar att åka till Dollarstore ibland, finns alltid nått man hittar att köpa där, nu köpte jag lite saker till hemmet. Det jag bland annat köpte var fina tallrikar, har tänkt länge på att köpa ett till sett med tallrikar så jag kan slänga ett par andra tallrikar som jag inte gillar eller använder så nu slog jag till och köpte 6 st nya tallrikar. Sen köpte jag även en jättefin dörrmatta som det står Love Home på, den gillade jag på en gång jag såg den. :) Den är så sjukt fin och verkligen i min stil. :)


Ja det var allt jag tänkte visa och berätta om i detta inlägg. :)


    


    


  

Av Jasmine Andersson - 3 september 2013 13:15

Höstmarknaden här har redan varit, varje år är den sista helgen i augusti. Iallafall jag och Maria var ute på marknadsfredagen under dagen för att titta runt lite på marknaden men den var tyvärr mycket mindre i år än vad den var förra året vilket inte var så kul. Jag köpte iaf. 2 stycken nya näspiercingar, jag har många piercingar hemma redan men hittade 2 st fina som jag ville köpa. :) Sen gick vi hem och började fixa till oss inför kvällen, när jag hade fixat mig färdigt gick jag till Maria där drack vi litegrann och jag hann bli lite full redan där.


Sen drog vi vidare till Jenny & Alex som hade bjudit oss på middag. Där blev vi bjuden på jättegod mat och efterrätt. Vi drack och surrade lite efter maten och sen gick vi ut på marknadsområdet, där träffade vi en massa folk som man känner. Vi betalde in oss på området och beställde en cider och satt oss ner en stund, sen gick vi upp och dansade då Janet Leon skulle uppträda (hon som har varit med i popgruppen Play och som har medverkat i programmet Made in Sweden) sen efter henne kom ett band och spelade en massa bra låtar, så vi dansade rätt så mycket den kvällen. Sen hann vi även med att åka virvelvinden en gång som är en tradition, vi brukar åka den typ varje år på kvällen då, allt blir ju lite roligare när man är lite full. :p Haha... 

(Bilden på virvelvinden är tagen från google, jag hann inte ta nån bild själv på karusellen).


Efter att allt stängde så var vi så jäkla hungriga så vi köpte en hamburgare, ville egentligen köpa souvaskebab men den var slut så då tog vi en hamburgare ist. Sen drog vi inte på nån efterfest ingen av oss var sugen på de så vi ringde efter skjuss och åkte hem istället. Nästa dag var jag rätt så bakis så då blev det mest lugnt för min del iaf.


Här kommer lite bilder från den helgen. :)


 


    


 


    


 


         

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards